Αξιολόγηση:  Πως ο Τσίπρας μετέτρεψε σε χειροκροτητές του καπιταλισμού αριστερούς με πατέντα…

17 Ιουνίου 2017 / 19:19
Τελευταία ανανέωση: 1 χρόνο πριν

Η συμφωνία επί της αξιολόγησης  τείνει να  τρελάνει κόσμο, από τη συμπεριφορά του συνόλου σχεδόν των βασικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της προσπάθειας τους να την υπερασπιστούν. Άνθρωποι που μέχρι…


Η συμφωνία επί της αξιολόγησης  τείνει να  τρελάνει κόσμο, από τη συμπεριφορά του συνόλου σχεδόν των βασικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της προσπάθειας τους να την υπερασπιστούν.

Άνθρωποι που μέχρι χθες θεωρούσαν τον καπιταλισμό και την ιδιωτική επιχείρηση, ως το μεγάλο εχθρό του λαού και των…  συμφερόντων του, μετατρέπονται σε  πλησίστιους  διαφημιστές των αγαθών, της ευρωπαϊκής ιδέας, των ιδιωτικοποιήσεων, των αγορών και όλων αυτών των δεισιδαιμόνων,  για την μέχρι χθες αριστερά και τις αρχές της…  Είναι πράγματι ένα μεγάλο κέρδος για την κοινωνική ισορροπία στη χώρα μας.

Μετά την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα οι άνθρωποι αυτοί, υπουργοί και βασικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ,   δείχνουν να εγκαταλείπουν το… σύννεφο στο οποίο ζούσαν και να ακουμπούν στην πραγματικότητα..Παράλληλα, ένα είναι βέβαιο, ότι λόγω αυτή της τυφλής υπακοής και των 153 που αποτελούν την κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή,  ψηφίστηκαν μέτρα, που ούτε η Νέα Δημοκρατία θα τολμούσε να υιοθετήσει, και μάλιστα χωρίς να ανοίξει μύτη..

Μεταξύ αυτών είναι η έγκριση της λειτουργίας του Υπερταμείου, θεσμός εξαιρετικά σημαντικός  για την ανάπτυξη του τόπου, παρά τα όσα αντίθετα ακούγονται,  η ολοκλήρωση των διαδικασιών για τη μεγαλύτερη επένδυση του Ελληνικού, το ακόμη μεγαλύτερο άνοιγμα της αγοράς ενέργειας και της ιδιωτικοποίησης σημαντικών τμημάτων της προβληματικής ΔΕΗ… και πολλά  άλλα

Πραγματικά μια αναγέννηση,  ένας νέος κόσμος και μια νέα  ταυτότητα για την πολιτική πραγματικότητα της χώρας..

Μπράβο Αλέξη…

ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ


Leave a Reply