ΔΟΛ: Απροκάλυπτα στηρίζει τον καναλάρχη Μαρινάκη η Νέα Δημοκρατία στις εκατοντάδες απολύσεις - Επενδυτής Live - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - NEA

ΔΟΛ: Απροκάλυπτα στηρίζει τον καναλάρχη Μαρινάκη η Νέα Δημοκρατία στις εκατοντάδες απολύσεις

12 Αυγούστου 2017 / 13:32
Τελευταία ανανέωση: 1 χρόνο πριν

200 εκ. ευρώ «χαρίζονται» στη νέα εταιρεία του Μαρινάκη


Με νέα εταιρεία απαλλαγμένη από τα ενοχλητικά χρέη και με αβέβαιο το μέλλον των εργαζόμενων παίρνει ο Μαρινάκης με την σιωπηλή συναίνεση της αξιωματικής αντιπ0λίτευσης.

Τα χρέη του υπερδανεισμένου με θαλασσοδάνεια ΔΟΛ, ξεπερνούν τα 200 εκατ. Το ποσό αυτό που οφείλεται σε τέσσερις τράπεζες μαζί με όλα όσα οφείλονται σε Δημόσιο και εργαζόμενους, κάνει φαίνεται “φτερά” στο πλαίσιο της διαδικασίας του εκκαθαριστή, ενώ με τη σκιά τους καλύπτουν -ως συνήθως- τις τσέπες των φορολογούμενων πολιτών.

Θυμίζουμε όμως πως πριν από μήνες σχεδόν όλα τα ΜΜΕ -συμπεριλαμβανομένων του κ. Μαρινάκη- και η ΝΔ ξεσηκώθηκαν  λόγω της κυβερνητικής τροπολογίας που απάλλασσε τον Ι. Σαββίδη από το πρόστιμο ύψους 38,5 εκατ. ευρώ που επιβλήθηκε στην εταιρεία ΣΕΚΑΠ, την οποία αγόρασε το 2013 ο επιχειρηματίας. Σήμερα όμως που είναι όλοι αυτοί που διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους;Σιγή ιχθύος από το Μοσχάτο για το πόσο «λευκούς και άσπιλους» παραλαμβάνει τους τίτλους των Νέων και του Βήματος, δηλαδή τον ΔΟΛ ο κ. Μαρινάκης.

 


Leave a Reply