Εμπιστοσύνη και αξιοπιστία χάθηκαν με μία κίνηση… από τον Αλέξη

28 Δεκεμβρίου 2016 / 21:49
Τελευταία ανανέωση: 2 χρόνια πριν

  Όταν στις αρχές Νοεμβρίου, ο Πρωθυπουργός μας διαβεβαίωνε…  την Διεθνή κοινότητα ότι στις 5 Δεκεμβρίου θα έκλεινε η 2η αξιολόγηση, όλοι χειροκρότησαν με την ενδόμυχη αμφιβολία, αν επιτέλους η…


 

Όταν στις αρχές Νοεμβρίου, ο Πρωθυπουργός μας διαβεβαίωνε…  την Διεθνή κοινότητα ότι στις 5 Δεκεμβρίου θα έκλεινε η 2η αξιολόγηση, όλοι χειροκρότησαν με την ενδόμυχη αμφιβολία, αν επιτέλους η κυβέρνηση του τόπου επέστρεψε… στην πραγματικότητα.

Ήταν τόσο κρίσιμο να υλοποιηθεί αυτή η υπόσχεση, όσο και η ανάγκη του τόπου να δει επιτέλους επενδύσεις… και θέσεις εργασίαςΈνα μήνα μετά, κι ενώ όλοι περιμέναμε τη ανακοίνωση για την συμφωνία με τους Ευρωπαίους, ο Αλέξης, βιαστικά βιαστικά, βράδυ, μόλις… είχε επιστρέψει από το ταξίδι στο Ισραήλ, ανακοίνωσε τα του επιδόματος στους συνταξιούχους.

Όλοι τότε κατάλαβαν, πόσο, ο κυβερνήτης μας απέχει από την πραγματικότητα και η ενδόμυχοι φόβοι έγιναν πολιτική.

Τα είχε καταστρέψει όλα… Και αξιοπιστία, και ελπίδα, και προοπτική να περάσουμε επιτέλους στο… μόνο δρόμο που θα φέρει χαμόγελο στην Ελληνική οικογένεια.

Στην πολιτική για δουλειές, πολλές δουλειές κι όχι για… επιδόματα ψηφοθηρικού προσανατολισμού και σκοπιμότητας.

Όσο κι αν ο Τσίπρας και το περιβάλλον στο Μαξίμου προσπαθούν να εξορκίσουν από την σκέψη τους τις λέξεις επενδυτές, ιδιώτες επιχειρηματίες, επιχείρηση, τόσο μεγαλώνει η ανάγκη για απόλυτη επικράτηση στην πολιτική ηγεσία, αυτών ακριβώς των λέξεων και των εννοιών.

Αν, ξεκινώντας από σήμερα, δεν δημιουργηθούν σε αυτόν τον τόπο χιλιάδες θέσεις εργασίας,  στον ιδιωτικό τομέα, αν δεν μειωθεί δραστικά η ανεργία, η εικόνα της καταστροφής έρχεται… όλο και πιο κοντά.

Η Ελλάδα χρειάζεται δουλειές,  κι αυτό έπρεπε να το έχει καταλάβει ήδη, ο πανέξυπνος κατά τα άλλα και…  σε όλα τα άλλα Πρωθυπουργός μας.

Οι φόροι, οι συνεχώς μεγαλύτεροι φόροι, που απομυζούν,  το ανύπαρκτο ήδη εισόδημα όλων μας, οι προσλήψεις στο Δημόσιο και η διόγκωση του Κράτους, μας φέρνουν συνεχώς κοντύτερα στο βάραθρο της καταστροφής.

Δυστυχώς, η ιδεοληψία του “Μεγάλου Κράτους” στο οποίο διορίζουμε ασύστολα,  στηριζόμενοι στο προεκλογικό ρουσφέτι και την συναλλαγή, ήταν δυστυχώς το όραμα όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων και ειδικά… των επονομαζόμενων… φιλελεύθερων – δεξιών.

Θυμάστε τι έκαναν ο Κωστάκης Καραμανλής και ο Προκόπης Παυλόπουλος….

Το δράμα είναι ότι την εξίσωση με την ιδιωτική επιχείρηση πρέπει να την λύσει μια… κατ’ επίφαση αριστερή Κυβέρνηση, τα περισσότερα μέλη της οποίας “βγάζουν σπυράκια” ακόμα και στο άκουσμα των λέξεων…

Δυστυχώς αυτοί πρέπει να κάνουν τη δουλειά.

ΚΙ αν δεν την κάνουν αλίμονο στον τόπο και στα εκατομμύρια των ανέργων…


Leave a Reply