Μετά το λουκέτο στον ΔΟΛ και οι εφημερίδες «Δημοκρατία» και «Espresso» αδυνατούν να καταβάλουν μισθοδοσίες - Επενδυτής Live - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - NEA

Μετά το λουκέτο στον ΔΟΛ και οι εφημερίδες «Δημοκρατία» και «Espresso» αδυνατούν να καταβάλουν μισθοδοσίες

12 Αυγούστου 2017 / 10:51
Τελευταία ανανέωση: 1 χρόνο πριν

Ο Φιλιππάκης ζητάει χρόνο και κατανόηση από τους εργαζομένους


Την κατανόηση των εργαζoμένων για τις καθυστερήσεις στην πληρωμή τους ζητάει ο εκδότης των εφημερίδων Εστία, Δημοκρατία και Espresso, Γιάννης Φιλιππάκης σε ανακοίνωσή του.

Λίγα μόλις 24ωρα μετά τις συγκλονιστικές εξελίξεις στον ιστορικό ΔΟΛ τα πράγματα φαίνεται να δυσκολεύουν στον Α.Ε. Δημοκρατικός του Φιλιππάκη και αναγκάστηκε να στείλει ένα ενημερωτικό σημείωμα στους εργαζόμενους του ομίλου.

Από τους «αγαπητούς συνεργάτες», όπως αναφέρει ο κ. Φιλιππάκης ζητάει την κατανόηση των εργαζομένων για τις καθυστερήσεις στην καταβολή της μισθοδοσίας. «Θα θέλαμε την συμπαράστασή σας -με την οποία πάντα περιβάλετε την επιχείρηση- την κατανόηση και την ψυχραιμία σας στην αντιμετώπιση του τεράστιου όγκου προβλημάτων που έχουν συσσωρευτεί γύρω μας» αναφέρει.Πληροφορεί πάντως τους εργαζόμενους ότι «η προσωρινή καθυστέρηση στις ανακοινωθείσες ημερομηνίες καταβολής της μισθοδοσίας θα είναι λίγων ημερών» ενώ μελετάται «σχέδιο ώστε από το φθινόπωρο να καλυφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η όποια υστέρηση υπάρχει γενικά στις καταβολές».

Παρόλα αυτά ο Όμιλος προσθέτει άλλο ένα περιοδικό στο δυναμικό του, το γνωστό «ΚΥΝΗΓΙ» το οποίο επιστρέφει με την εφημερίδα «δημοκρατία» και μοιράζει και δώρα.


Leave a Reply