Πέντε χρόνια φυλακή η Τζούλια για φοροδιαφυγή λόγω του ροζ βίντεο

10 Ιανουαρίου 2017 / 16:41
Τελευταία ανανέωση: 1 χρόνο πριν

Η ίδια δηλώνει πώς θα μηνύσει το Μένιο Φουρθιώτη.


Για την Τζούλια «χτύπησε η καμπάνα» καθώς καταδικάστηκε σε πενταετή φυλάκιση από το  Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων επειδή δεν είχε δηλώσει τα 150.000 ευρώ του «ροζ» dvd. Η ίδια υποστήριξε πως το συγκεκριμένο βίντεο, αφορά προσωπικές της στιγμές   διέρρευσε «από την πίσω πόρτα».

Oυσιαστικά « λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο», καθώς ο Δημήτρης Σειρηνάκης, προσκόμισε ιδιωτικό συμφωνητικό, το οποίο είχε υπογράψει με την πρωταγωνίστρια της ταινίας, αποδεικνύοντας βάσιμες τις κατηγορίες που τις επιρρίπτουν.

Η υπόθεση εκδικάστηκε την Δευτέρα, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με την κατηγορούμενη να «παίρνει απουσία», αφού δεν παρεβρέθηκε στην αίθουσα. Η εκπροσώπηση έγινε από το δικηγόρο της σύμφωνα με τον οποίο δεν υπήρξε φοροδιαφυγή. …«Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» δηλαδή.Όμως το «έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται». Σύμφωνα με τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ η εν λόγω εναγόμενη είχε προσκομίσει ψευδή φορολογική δήλωση σχετικά με την αμοιβή της. Ο Σειρηνάκης από την άλλη μεριά φαίνεται να είναι νόμιμος. Ο ίδιος έδωσε το παρόν και κατέθεσε. Η  καταληκτική απόφαση του δικαστηρίου, ήταν ποινή φυλάκισης πέντε ετών με αναστολή.

Η Τζούλια πλήρως ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα,  δήλωσε πως «παρασύρθηκε» από τον Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος φαίνεται πως θα «πληρώσει τα σπασμένα». Σε συγκεκριμένη της δήλωση είπε τα εξής:   «Εκείνος με έμπλεξε, με έβαλε τότε να πω ψέματα και να υπογράψω κιόλας. Εγώ δεν ήξερα καν τι υπέγραφα εκείνη τη στιγμή. Θα του κάνω μήνυση γι΄ αυτό».


Leave a Reply