Το νέο iPhone 8 έρχεται με κυρτή edge-to-edge οθόνη 5,8 ιντσών


Το επόμενης γενιάς δημιούργημα της Apple θα χρησιμοποιεί οθόνη τεχνολογίας OLED


10 Ιανουάριος, 2017 16:34

Το επόμενο smartphone της Apple, που προσωρινά φέρει τον άτυπο τίτλο iPhone 8, θα διαθέτει και μία έκδοση με κυρτή οθόνη edge-to-edge διαγωνίου 5,8 ιντσών.

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν αναλυτές της Barclays Research βασισμένοι σε πληροφορίες προερχόμενες από στελέχη προμηθευτών της Apple.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι η Apple θα αυξήσει το μέγεθος της οθόνης, εγκαταλείποντας τις 4,7 και 5,5 ίντσες των iPhone 7 και iPhone 7 Plus, αντίστοιχα.

Τη θέση τους θα πάρουν δύο νέα μεγέθη, εκείνα των 5 ιντσών για το iPhone 8 και των 5,8 ιντσών για το iPhone 8 Plus. Αν και το design των νέων συσκευών δεν έχει «κλειδώσει» εκτιμάται ότι η Apple προσανατολίζεται σε σχέδιο με ελαχιστοποιημένο το περιθώριο της οθόνης (bezel) και κυρτές άκρες.

Επιπλέον, θεωρείται βέβαιο ότι το iPhone 8 Plus θα είναι η πρώτη συσκευή της αμερικανικής εταιρείας που θα χρησιμοποιήσει οθόνη τεχνολογίας OLED (Organic Light-Emitting Diode).

Εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τρεις εκδοχές του iPhone 8 που θα λανσάρει η Apple, με τη μία από αυτές να θεωρείται premium συσκευή με οθόνη τεχνολογίας OLED και μια σειρά από πρόσθετα προηγμένα χαρακτηριστικά.

Τέλος, αποκαλύφθηκε ότι η Apple θα προσφέρει μόνο μία έκδοση του iPhone 8 με οθόνη OLED λόγω της έλλειψης που παρατηρείται στην παγκόσμια αγορά για οθόνες αυτές της κατηγορίας.

Leave a Reply

}
Κάντε like στη σελίδα ΕΠΕΝΔΥΤΗΣlive