Το νέο iPhone 8 έρχεται με κυρτή edge-to-edge οθόνη 5,8 ιντσών

10 Ιανουαρίου 2017 / 16:34
Τελευταία ανανέωση: 1 χρόνο πριν

Το επόμενης γενιάς δημιούργημα της Apple θα χρησιμοποιεί οθόνη τεχνολογίας OLED


Το επόμενο smartphone της Apple, που προσωρινά φέρει τον άτυπο τίτλο iPhone 8, θα διαθέτει και μία έκδοση με κυρτή οθόνη edge-to-edge διαγωνίου 5,8 ιντσών.

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν αναλυτές της Barclays Research βασισμένοι σε πληροφορίες προερχόμενες από στελέχη προμηθευτών της Apple.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι η Apple θα αυξήσει το μέγεθος της οθόνης, εγκαταλείποντας τις 4,7 και 5,5 ίντσες των iPhone 7 και iPhone 7 Plus, αντίστοιχα.Τη θέση τους θα πάρουν δύο νέα μεγέθη, εκείνα των 5 ιντσών για το iPhone 8 και των 5,8 ιντσών για το iPhone 8 Plus. Αν και το design των νέων συσκευών δεν έχει «κλειδώσει» εκτιμάται ότι η Apple προσανατολίζεται σε σχέδιο με ελαχιστοποιημένο το περιθώριο της οθόνης (bezel) και κυρτές άκρες.

Επιπλέον, θεωρείται βέβαιο ότι το iPhone 8 Plus θα είναι η πρώτη συσκευή της αμερικανικής εταιρείας που θα χρησιμοποιήσει οθόνη τεχνολογίας OLED (Organic Light-Emitting Diode).

Εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τρεις εκδοχές του iPhone 8 που θα λανσάρει η Apple, με τη μία από αυτές να θεωρείται premium συσκευή με οθόνη τεχνολογίας OLED και μια σειρά από πρόσθετα προηγμένα χαρακτηριστικά.

Τέλος, αποκαλύφθηκε ότι η Apple θα προσφέρει μόνο μία έκδοση του iPhone 8 με οθόνη OLED λόγω της έλλειψης που παρατηρείται στην παγκόσμια αγορά για οθόνες αυτές της κατηγορίας.


Leave a Reply