Όλα στην τύχη. Η σημαία, η πρόοδος, η πατρίδα - Επενδυτής Live - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - NEA

Όλα στην τύχη. Η σημαία, η πρόοδος, η πατρίδα

2 Αυγούστου 2017 / 20:35
Τελευταία ανανέωση: 1 χρόνο πριν

Είναι βέβαιο ότι αν ρωτούσαμε σήμερα τους Έλληνες για την απόφαση Τσίπρα και Καμένου να πετάξουν τη σημαία στην τύχη και να πάψει να την κρατάει ο πιο άξιος και…


Είναι βέβαιο ότι αν ρωτούσαμε σήμερα τους Έλληνες για την απόφαση Τσίπρα και Καμένου να πετάξουν τη σημαία στην τύχη και να πάψει να την κρατάει ο πιο άξιος και πιο ικανός, η απάντηση από το 99.9% θα ήταν “ε όχι και έτσι”…

Ούτε το 4% του ΣΥΡΙΖΑ της εποχής προ Τσίπρα, δεν θα έλεγε ΝΑΙ στη σημερινή πραγματικά απίστευτη απόφαση της κυβέρνησης. Μετά τη θρησκεία, που την ισοπέδωσαν, τις ανθρώπινες αξίες που τις κατάργησαν, τώρα έρχονται να δώσουν στην τύχη και την ελληνική σημαία.

Και αν για την αριστερά του Αλέξη Τίπρα αυτό είναι συμβατό με όσα η φιλοσοφία και η ιδεολογία του πρεσβεύει, διερωτόμαστε πως ο συντηρητικός κ. Καμένος μπορεί να δεχτεί μια τέτοια επιλογή. Αν στο θέμα αυτό ο Πάνος Καμένος δεν διαχωρίσει δημόσια την θέση του, τότε πραγματικά μιλάμε για ένα κυβερνητικό συνασπισμό που μοναδικό κίνητρο έχει τις καρέκλες και την εξουσία. Ακόμα και αν αυτό αποβαίνει σε βάρος της πατρίδας και της εξέλιξης του τόπου.Ήταν πράξη ντροπής για τους Έλληνες αυτό που αποφασίστηκε σήμερα, που θίγει τα όσια και ιερά. Ήταν πράξη δυστυχώς συμβατή και επιβεβλημένη από την ιδεολογία της αριστεράς. Μετά το νόμο Γαβρόγλου, που ψηφίστηκε σήμερα στη βουλή και ισοπεδώνει τα Πανεπιστήμια, ήρθε η απόφαση αυτή, για το ποιος κρατάει τη σημαία, να ισοπεδώσει ότι έχει μείνει όρθιο.

Το μήνυμα είναι σαφές. Τα νέα παιδιά δεν πρέπει να ενδιαφέρονται να γίνονται καλύτεροι. Δεν πρέπει να έχουν κίνητρο την εξέλιξη. Ισοπέδωση σε όλα και ισοπέδωση προς τα κάτω.

Πραγματικά όσο πιο γρήγορα εγκαταλείψουν τη διακυβέρνηση του τόπου τόσο λιγότερες πληγές θα έχουμε αργότερα να θεραπεύσουμε.

 

Μιχάλης Ελευθερίου


Leave a Reply