«Κρύψτε» πριν πόση ώρα είχατε «μπει» στο facebook – «Εξαφανίστε» τα ίχνη σας με μόλις δυο βήματα (Photo)

17 Νοεμβρίου 2017 / 12:05
Τελευταία ανανέωση: 1 μήνα πριν

Δείτε την απλή διαδικασία


Στη λίστα με τις επαφές σας στη Συνομιλία στο Facebook εμφανίζονται δίπλα από τα όνομα των επαφών που είναι offline τα λεπτά ή ώρες που έχουν περάσει από την τελευταία σύνδεση τους στην εφαρμογή.

Αυτό βέβαια ισχύει και για το δικό σας όνομα στην αντίστοιχη λίστα των φίλων σας.

Εάν δε θέλετε λοιπόν να βλέπουν οι φίλοι σας κάθε πότε μπαίνετε στο chat καλό είναι να απενεργοποιήσετε την ένδειξη.



Για να το κάνετε αυτό δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα στον προσωπικό υπολογιστή ή στη mobile συσκευή σας:

Βήμα 1: Συνδεθείτε στο Facebook σας, πατήστε στο γρανάζι πάνω δεξιά και έπειτα Ρυθμίσεις λογαριασμού (Account Settings). Από εκεί πηγαίνουμε αριστερά στις Εφαρμογές (Apps)

Βήμα 2: Πατάμε πάνω στην επιλογή που λέει –> Εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι άλλοι (Apps others use) και μετά ξετσεκάρουμε την επιλογή “Η δραστηριότητα μου σε εφαρμογές” (My app activity)

Ακολουθούμε τα ίδια ακριβώς βήματα και στις mobile συσκευές που χρησιμοποιούμε την εφαρμογή.



Leave a Reply